Vitorlásbál

Együtt vízen és földön!

Az értékek, amelyekre a vitorlázás tanít, elkísérnek bennünket az életben.
A kitartás, az elhivatottság, a stratégiai tervezés képessége és az élmények kötnek össze minket. Éljük át a közös pillanatokat a hullámokon kívül is, milyen összetartó, példamutató közösség a miénk, és találkozzunk szezonon kívül, évente egyszer egy Vitorlás Bál keretében!

Szeretettel invitálunk minden barátunkat a Magyar Vitorlás Szövetség égisze alatt létrejött Vitorlás Bálra! Legyen ez az alkalom a mi ünnepünk: adjon élményeket, hozzon örömöt, és váljon a közösségünk fontos hagyományává!

Együtt, vízen és földön!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Magyar Vitorlás Szövetség - együttműködésben a Balatoni Hajózási Zrt-vel - 2024. február 24-én, szombaton újra életre hívja a korábban közkedvelt Vitorlásbált, amelyre Önt is szeretettel várjuk.

A gálavacsora kiemelt célja az értékteremtés, amelynek fontos eleme, hogy a kiemelkedő egyéni és csapatteljesítményekről megemlékezzünk és köszönetünket fejezzük ki azon sportolóink számára is, akik nemzetközi hírnevet szerezve Magyarországot elismert sportnemzetté tették és teszik.

Legyen részese a hagyomány újjászületésének, hogy a Vitorlásbál közösségünk egyik legfontosabb, vízen kívüli eseménye lehessen.

Várjuk 2024. február 24-én, szombaton este 18.00 órától a Budapest Marriott Hotelben, ahol elegáns báli környezetben, színvonalas műsorokkal, kiállításokkal, szórakoztató programokkal, valamint jótékonysági aukcióval készülünk.

Az esemény dress code-ja: black tie

Adatkezelési Tájékoztató Felhasználási Feltételek Impresszum